CAT / CAS / ENG / FRA   
  • Topografia per a la nova terminal
    del Dic Sud del port de Barcelona
  • Edificació en ple nucli antic de Tortosa
    Un sistema de sensors permet l'auscultació permanent i mesura l'impacte de les obres a l'entorn
  • Actuació en el corredor ecofluvial del riu Guadiana
    Pont (s.XVI) i ermita de Ajuda (Badajoz)

Serveis

Camps d'aplicació

Amb rapidesa i precisió, podem donar resposta a les necessitats dels nostres clients.

Recursos

Els nostres professionals estan altament qualificats i treballen amb equips d'última generació i software específic per garantir els nivells de qualitat més elevats.

Clients

Amb 30 anys d'experiència, hi ha desenes de clients que avalen una feina ben feta. Però cada encàrrec nou és un repte que ens demana donar el millor de nosaltres mateixos.

Actualitat

Una finestra oberta per donar a conèixer les solucions, projectes, estudis i recerques en què treballem o que poden resultar interessants per als nostres clients i col·laboradors.

L'empresa

TOYSER, S.A. és una empresa especialitzada en treballs topogràfics. Des de la seva fundació, l'any 1985, proporciona a les obres públiques i privades serveis d'estudis, investigacions, projectes d'enginyeria i arquitectura, topografia, amidaments, decoració, urbanisme i construcció. També proporciona els serveis d'execució, direcció, gestió, control, organització i coordinació administrativa. Des de 1998, porta a terme actuacions en països diversos, com ara Argèlia, França i Portugal, a més de treballar arreu d'Espanya.